Merkbescherming | Startende ondernemers | Betrouwbaar en goedkoop

Startersmerk voor merkbescherming en registratie

Natuurlijk wilt u dat uw merknaam beschermd is in de Benelux en misschien zelfs daarbuiten. Voor merkbescherming, registratie en beheer kunt u bij Startersmerk terecht. Dit houdt in dat uw merknaam indien gewenst eerst zorgvuldig wordt onderzocht op beschikbaarheid, waarna deze netjes voor u wordt geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Kiest u daarnaast ook voor merkbewaking, dan wordt u continu op de hoogte gehouden van eventuele overeenstemmende merknamen, zodat u tijdig juridische stappen kunt nemen. Ook in dergelijke situaties bieden wij advies en hulp. Het beschermen van uw merknaam is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf of mkb-onderneming. Dus neem het ook serieus! Wilt u uw merknaam laten beschermen door de experts en erkende merkenjuristen van Startersmerk? We voorzien u op onze website graag van informatie over onze verschillende producten. Startersmerk is dé oplossing voor uw merkbescherming, registratie en beheer!

Laat uw merk beschermen door Startersmerk

Bent u een starter of heeft u een start-up opgericht? Dan heeft u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd en is er mogelijk geen tijd en ruimte voor merkbescherming. Toch is het belangrijk om ook uw merkregistratie prioriteit te geven. Zo bent u op tijd met de registratie van uw merknaam en is deze goed beschermd in de Benelux en daarbuiten. En u komt niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer blijkt dat u uw naam niet kunt gebruiken omdat deze overeenstemt met een ouder merk. Startersmerk is de oplossing voor iedere startende of ervaren ondernemer als het gaat om merkbescherming in de Benelux. Wij bieden betaalbare diensten waarmee u uw merknaam in de Benelux online kunt registreren, beheren en beschermen. Daarnaast wordt u gedurende het gehele traject begeleid en ondersteund door erkende merkenadviseurs van merkenbureau Landmark. Ook op financieel gebied komt u niet voor verrassingen te staan: wij houden niet van verborgen kosten! Laat uw merknaam beschermen door Startersmerk en profiteer van de volgende voordelen:
  • Betrouwbaar en deskundig advies van de merkenadviseurs van Landmark
  • De eenvoudigste en snelste methode om uw merknaam in de Benelux te beschermen
  • Scherpe tarieven die rekening houden met uw budget
  • Geen verborgen kosten, alleen transparantie en duidelijkheid
  • Een unieke kortingsvoucher voor registratie buiten de Benelux

Maak uw keuze uit 3 beproefde producten:

Basis - € 500 

 Check op registreerbaarheid

 Identiek onderzoek 

 Registratie van uw merk in 1 of twee klassen

Compleet € 550 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk in 1 of 2 klassen

+ Buitenlandvoucher

+ Merkbewaking

Uitgebreid € 975 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk

 Buitenlandvoucher

Merkbewaking

+ Beschikbaarheidsonderzoek


Waarom is bescherming van een merknaam nodig?

Uw merknaam moet geregistreerd zijn bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom om deze te kunnen beschermen tegen jongere merken en handelsnamen. Eerder gedeponeerde merken of soortgelijke merken kunnen echter een belemmering vormen voor het registreren van uw merk. Zo kunnen houders van oudere merken, die qua naam of dienstverlening op uw merk lijken, bezwaar maken tegen uw merkregistratie en het gebruik van uw merk. Als uw merk niet voldoende beschermd is, kan er verwarring ontstaan ​​met het oudere merk en kan de houder van het oudere merk tegen u optreden. Startersmerk kan u helpen dit te voorkomen door een uitgebreid merkonderzoek te doen naar de beschikbaarheid van uw merk. Dit zorgt voor de nodige merkbescherming in de Benelux, waardoor u uw merknaam vrij kunt gebruiken en op kunt treden tegen registratie en gebruik van jongere merken. Wilt u ook profiteren van merkbescherming in de Benelux? Neem contact op met Startersmerk of kies een van de online opties op de website om uw merk te beschermen in de Benelux!

Laat u adviseren door de experts van Startersmerk

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw merknaam zelf te registreren bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). U zult echter merken dat u dan geen begeleiding of advies krijgt. Zo moet u zelf de eisen en voorwaarden van uw merknaam achterhalen, uw eigen merkonderzoek doen en uw merknaam zelf beschermen tegen concurrerende merknamen. Dit kan veel tijd kosten en u weet niet of u iets heeft gemist. Ook loopt u het risico dat u uw merk niet op de juiste wijze beschermt. Voor meer zekerheid over uw merkregistratie en merkbescherming kiest u voor de deskundige hulp van Startersmerk. Laat uw merknaam registreren door ons Benelux merkenbureau, dan krijgt u adequate begeleiding in de registratieprocedure van de ervaren merkenadviseurs van Landmark. Deze adviseurs hebben het BMM-keurmerk. Dit is een bijzondere aanduiding die wordt uitgereikt door de brancheorganisatie. Het beschermen en registreren van uw merk door Startersmerk is dé oplossing voor een correcte merkregistratie voor iedere startende of ervaren onderneming!

Uw merk registreren in drie simpele stappen

Bij Startersmerk hanteren we een transparante manier van werken, rekening houdend met uw wensen en budget. Wij beschermen uw merk met professionaliteit en expertise. Uw merk registreren bij Startersmerk gaat in drie eenvoudige stappen:
  1. U kiest uit de drie verschillende producten die wij aanbieden: basis, compleet en uitgebreid. U houdt rekening met wat relevant en haalbaar is voor uw bedrijf. Ook hierin kunnen wij u desgewenst adviseren.
  2. U vult het registratieformulier in en verzend het. Wij sturen u dan een duidelijke factuur voor uw merkregistratie aanvraag. Hier zijn geen verborgen kosten aan verbonden.
  3. Zodra u de factuur heeft betaald, zullen wij uw merk indienen. Dit doen wij binnen 24 uur na betaling van de factuur. Zo profiteert u er direct van!
Kan uw merk niet worden ingeschreven, omdat het niet voldoet aan de voorwaarden waaraan een merk volgens de officiële wetgeving moet voldoen? Dan registreren wij uw merknaam niet. U wordt echter geadviseerd over de stappen die u kunt nemen om aan deze regels te voldoen. Let op: merkbescherming in de Benelux gaat pas in als uw merknaam officieel is geregistreerd! Meer weten? Neem contact met ons op of registreer uw merk meteen via een van de drie opties op onze website.

Merkbescherming door Startersmerk? Schrijf u in!

Bent u geïnteresseerd in professionele bescherming van uw merknaam? Dan bent u bij Startersmerk aan het juiste adres. Laat uw merknaam registreren, beheren en beschermen door ons erkende merkenbureau. Vul het formulier in en kies uit de drie producten die we aanbieden. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen via info@startersmerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We horen graag hoe we u kunnen helpen met uw merkbescherming in de Benelux!

Of stuur ons met dit formulier uw bericht of vraag