Merkenbureau

Op ons Benelux merkenbureau kunt u vertrouwen

Zoekt u een Benelux merkenbureau dat u kan ondersteunen bij de registratie van uw unieke merk? Dan bent u bij Startersmerk aan het juiste adres. Startersmerk is een online initiatief van merkenbureau Landmark. Het is bedoeld om startende ondernemers en mkb-ers de mogelijkheid te bieden om hun merk in de Benelux op een laagdrempelige manier online te registreren in het merkenbureau register van de Benelux. Het registreren van een merknaam is een belangrijke factor bij het starten van uw bedrijf. Ook als u al enige tijd bezig bent bij uw bedrijf of onderneming, is het beschermen van uw merknaam van groot belang. Omdat merkregistratie ook voor een startend bedrijf belangrijk is, is merkregistratie in de Benelux via Startersmerk de oplossing voor u!

Hoe werkt het registreren van uw merk?

Meer weten over het registreren van uw merk? Bekijk ons 3 stappen plan:

Besteed het complexe werk van merkregistratie uit

Ons Benelux merkenbureau biedt bescherming en registratie van uw merk in de Benelux en daarbuiten. Er zijn meer merkenbureaus in de Benelux die beweren u op een goedkope manier te kunnen helpen met uw merkregistratie of -bescherming, terwijl er vaak allerlei kosten niet worden vermeld. Dat doen we bij Startersmerk niet. Doordat wij gecertificeerde juristen in dienst hebben, bieden wij als merkenbureau in de Benelux niet alleen volledige, maar ook professionele ondersteuning. Wij bieden verschillende pakketten aan voor concurrerende prijzen. Laat u adviseren door ons Benelux merkenbureau en besteed het complexe werk van uw een goede merkregistratie volledig uit!

Maak uw keuze uit 3 beproefde producten:

Basis - € 500 

 Check op registreerbaarheid

 Identiek onderzoek 

 Registratie van uw merk in 1 of twee klassen

Compleet € 550 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk in 1 of 2 klassen

+ Buitenlandvoucher

+ Merkbewaking

Uitgebreid € 975 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk

 Buitenlandvoucher

Merkbewaking

+ Beschikbaarheidsonderzoek


Uw merknaam deponeren in het Benelux merkenregister

Een merknaam wordt geregistreerd bij het officiële Benelux Merkenbureau genaamd Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Wanneer uw merk is ingeschreven in het Benelux merkenregister, is het officieel beschermd. Vanaf dat moment mag niemand in de Benelux uw merknaam (of een vergelijkbare merknaam) gebruiken voor een eigen start-up of mkb-bedrijf, voor vergelijkbare diensten of producten. Doet iemand dit toch? Dan kunt u ervoor kiezen om via ons juridische stappen te ondernemen. Let op: zonder officiële registratie bij het Benelux Merkenbureau kunt u geen aanspraak maken op een bepaald merk. Meer weten? Neem contact op met Startersmerk!

Is uw merknaam goed beschermd?

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een merknaam niet altijd hetzelfde is als een handelsnaam. U kunt een merknaam alleen inschrijven bij het Benelux Merkenbureau als deze onderscheidend is. Dat wil zeggen dat een merk niet beschrijvend mag zijn voor de diensten die u levert of de producten die u verkoopt. Na registratie heeft u het exclusieve recht om de merknaam in de Benelux te gebruiken. Wanneer u uw merknaam deponeert in de Benelux is deze na registratie 10 jaar geldig. U moet de merknaam echter goed beschermen, zodat deze ook echt van u blijft. Startersmerk helpt u daar graag bij.

Startersmerk: hét Benelux merkenbureau voor de starter

Bent u een enthousiaste ondernemer die graag naam maakt met uw merk, maar merkt u dat u hier weinig tijd voor heeft? Of bent u al langer bezig met uw bedrijf, maar heeft u maar een beperkt budget voor de bescherming van uw bedrijfsnaam of logo? Startersmerk, het merkenbureau in de Benelux, helpt u graag een handje. Ons Benelux merkenbureau werkt heel eenvoudig: u vult het registratieformulier in en laat ons het werk doen. U ontvangt een factuur en na betaling zullen wij uw merk onderzoeken of direct indienen. De voordelen van het registreren van uw merk door Startersmerk zijn:
  • Betrouwbaar en deskundig advies van de merkadviseurs van Landmark
  • De eenvoudigste en snelste methode om uw merknaam in de Benelux te beschermen
  • Scherpe tarieven die rekening houden met uw budget
  • Geen verborgen kosten, alleen transparantie en duidelijkheid
  • Een unieke kortingsvoucher voor registratie buiten de Benelux

Laat u adviseren door ons erkende merkenbureau

Wilt u zelf uw merknaam registreren rechtstreeks bij het Benelux Merkenbureau (BOIP), dan zult u al snel merken dat u geen advies of begeleiding krijgt. U moet alles zelf uitzoeken, waaronder de eisen en voorwaarden waaraan uw merknaam moet voldoen, en ook zelf een merkenonderzoek doen naar de uniekheid en beschikbaarheid van uw merk. Dat kan u veel tijd en geld kosten en u kunt waarschijnlijk zelf niet de resultaten van het onderzoek beoordelen. Kiest u ervoor om uw merknaam te laten registreren via Startersmerk, dan heeft u al deze zorgen niet meer. Laat uw merknaam registreren door ons Benelux merkenbureau voor een adequate begeleiding bij de registratieprocedure door de ervaren merkenadviseurs van Landmark. Deze adviseurs hebben het BMM-keurmerk: een bijzondere kwaliteitsaanduiding die door de branchevereniging wordt uitgereikt. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent en dat uw merknaam ook correct is ingeschreven in het officiële merkenregister van de Benelux!

Uw merk in het Benelux merkenregister? Schrijf u in!

Bent u een starter of ondernemer met een mkb-bedrijf die de merknaam graag beschermt en correct registreert? Dan bent u bij Startersmerk aan het juiste adres. Laat uw merknaam registreren, beheren en beschermen door ons online merkenbureau. Vul het formulier in en kies uit de drie producten die we aanbieden. Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u meer weten over onze deskundige begeleiding? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@startersmerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We zien uw bericht graag tegemoet!

Of stuur ons met dit formulier uw bericht of vraag