Merkregistratie | MKB en starters

Betrouwbare en professionele merkregistratie in de Benelux

Wilt u uw merk registreren in het officiële merkenregister in de Benelux? Startersmerk is een merkregistratie bureau dat u kan helpen bij het registreren van uw merk in de Benelux. Startersmerk is een online initiatief van het gerenommeerde merkenbureau Landmark. Wij bieden startende ondernemers en mkb-ers de mogelijkheid om hun merk op een laagdrempelige manier te beschermen. Merkregistratie is immers een essentieel onderdeel van het succes van een mkb-bedrijf. Bent u geen starter, maar een ervaren ondernemer, en komt u er steeds niet aan toe om uw bedrijfsnaam te registreren? Startersmerk is er ook voor u! Wij helpen u met de registratie, het beheer en de bescherming van uw merknaam in de Benelux. Uw merknaam deponeren hoeft niet duur te zijn. Startersmerk maakt goedkope merkregistratie mogelijk. Laat uw merkregistratie in de Benelux regelen via Starters Merk!

Hoe werkt het registreren van uw merk?

Meer weten over het registreren van uw merk? Bekijk ons 3 stappen plan:

Regel uw merkregistratie bij Startersmerk

Startersmerk is een merkregistratie bureau dat werkzaam is in de Benelux. Duur? Dat is het allerminst. In tegenstelling tot sommige andere merkenbureaus, die beweren u op een goedkope manier te kunnen helpen met de registratie of bescherming van uw merk, brengen wij bij Startersmerk geen extra kosten in rekening. Wat u ziet is wat u krijgt. En dat is niet niks. Doordat wij gecertificeerde juristen in dienst hebben, bieden wij u niet alleen volledige, maar ook professionele ondersteuning bij uw merkregistratie. Zo bieden we drie verschillende producten aan die verschillen in dienstverlening en prijs, zodat we voor lage kosten merkregistratie kunnen aanbieden die volledig en vakkundig wordt uitgevoerd. Laat uw naam registreren bij Startersmerk en u heeft er geen omkijken meer naar!

Maak uw keuze uit 3 beproefde producten:

Basis - € 500 

 Check op registreerbaarheid

 Identiek onderzoek 

 Registratie van uw merk in 1 of twee klassen

Compleet € 550 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk in 1 of 2 klassen

+ Buitenlandvoucher

+ Merkbewaking

Uitgebreid € 975 

Check op registreerbaarheid

Identiek onderzoek 

Registratie van uw merk

 Buitenlandvoucher

Merkbewaking

+ Beschikbaarheidsonderzoek


Uw merknaam registreren in de Benelux en daarbuiten

Merkregistratie is een belangrijke activiteit waar de meeste bedrijven ooit mee te maken krijgen. U wilt namelijk dat uw merknaam alleen door uw eigen bedrijf wordt gebruikt en dat er geen ander startend, mkb of groter bedrijf profiteert van uw reputatie. Om ervoor te zorgen dat uw naam beschermd is, is het belangrijk om uw handels- of productnaam te registreren bij het officiële merkenbureau genaamd Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). Pas als u deze merkregistratie in de Benelux heeft afgerond, is uw merknaam officieel beschermd. Vanaf dat moment mag niemand in de Benelux uw merknaam (of een vergelijkbare merknaam) gebruiken voor een eigen start-up of mkb-bedrijf, dat vergelijkbare activiteiten ontplooit. Als iemand toch uw naam navolgt, kunt u ervoor kiezen om op grond van uw merkregistratie juridische stappen te ondernemen. U kunt dit echter niet doen als uw merk niet is opgenomen in het officiële merkenregister. Om ervoor te zorgen dat dit goed gebeurt, kunt u Startersmerk dit voor u laten regelen!

Merkregistratie, beheer en bescherming

Een van de relevante zaken om op te letten bij het registreren van uw merk in de Benelux is dat u een merknaam alleen kunt registreren als deze ook daadwerkelijk uniek en onderscheidend is. Dat wil zeggen dat een merknaam de producten die u verkoopt niet beschrijft. Het registreren van uw merknaam geeft u het exclusieve recht om de merknaam in de Benelux te gebruiken. Daarnaast is deze registratie 10 jaar geldig. Uw merk registreren zonder adequate hulp of begeleiding mag natuurlijk wel, maar raden wij bij Startersmerk af. Het is essentieel dat uw merknaam ook daadwerkelijk uniek is voordat u deze kunt registreren. U komt hier achter door een uitgebreid onderzoek te doen. Kiest u voor merkregistratie door Startersmerk, dan kan dit onderzoek voor u worden uitgevoerd. U moet de merknaam echter wel blijven beschermen, zodat deze ook echt van u blijft. Ook daarbij helpt Startersmerk u graag.

Laat Startersmerk uw trademark registreren

Als enthousiaste starter besteedt u natuurlijk liever uw tijd aan uw start-up of bedrijf in het mkb dan aan uw merkregistratie. Of u heeft misschien wel tijd voor een officiële merkregistratie, maar slechts een beperkt budget. Uw handelsnaam of productnaam registreren via Startersmerk is in dat geval de oplossing voor u! We maken goedkope merkregistratie mogelijk omdat we geen verborgen kosten in rekening brengen. Daarnaast wordt u in het gehele proces begeleid en ondersteund door erkende merkenadviseurs van het merkregistratie bureau Landmark. Registreren via Startersmerk is niet ingewikkeld. U vult het inschrijfformulier in en laat ons het werk doen. Na betaling van de factuur, zullen we uw merkregistratie checken en dienen deze direct in. De voordelen van het registreren van uw handelsnaam bij Startersmerk zijn:
  • Betrouwbaar en deskundig advies van de merkenadviseurs van Landmark
  • De eenvoudigste en snelste methode om uw merknaam in de Benelux te beschermen
  • Scherpe tarieven die rekening houden met uw budget
  • Geen verborgen kosten, alleen transparantie en duidelijkheid
  • Een unieke kortingsvoucher voor registratie buiten de Benelux

Erkende hulp en ondersteuning rondom merkregistratie

Als u een starter bent of een eigen mkb-bedrijf runt, komt er natuurlijk veel op u af. Uw merknaam heeft op dit moment misschien niet uw prioriteit. Wanneer u hiermee toch aan de slag gaat, zult u al snel merken dat er geen begeleiding of advies is voor het registreren van uw merknaam, wanneer u rechtstreeks bij het Benelux Merkenbureau wilt registreren. U moet alles zelf uitzoeken: van merkregistratie tot onderzoek en het beheer van uw merknaam. U moet bijvoorbeeld zelf de beschikbaarheid van uw merk uitzoeken en nagaan wat de mogelijkheden zijn voor merkregistratie. Toch is het belangrijk om uw merk vroegtijdig te registreren. Als u zich aanmeldt bij Startersmerk, valt er ongetwijfeld een last van u af. Wij nemen al dit werk namelijk van u over. Zo kunt u bij ons een onderzoek doen naar de bschikbaarheid voor registratie van uw merk en zorgen wij er ook voor dat uw merknaam beschermd blijft ná de merkregistratie. Ook kunt u tijdens de registratieprocedure adequate begeleiding verwachten van de ervaren merkenadviseurs van Landmark. Aan kennis of kunde zal het u dus niet ontbreken, want bij Startersmerk wordt u stap voor stap begeleid naar de registratie van uw bedrijfs- of productnaam!

Uw merk vastleggen in drie eenvoudige stappen

Kiest u ervoor om uw merkregistratie te laten regelen door Startersmerk? Dan heeft u een verstandige keuze gemaakt. Uw merknaam registreren was nog nooit zo eenvoudig. We hanteren een transparante manier van werken waarbij we rekening houden met uw wensen en budget. Het registreren van uw merk bij Startersmerk gaat in drie eenvoudige stappen:
  1. U kiest uit de drie verschillende producten die wij aanbieden: basis, compleet en uitgebreid. U houdt rekening met wat relevant en haalbaar is voor uw bedrijf. Ook hierin kunnen wij u desgewenst adviseren.
  2. U vult het registratieformulier in en verzendt het. Wij sturen u dan een duidelijke factuur voor uw aanvraag. Hier zijn geen verborgen kosten aan verbonden.
  3. Zodra u de factuur heeft betaald, dienen wij uw merk in. Dit doen wij binnen 24 uur na betaling van de factuur. Zo profiteert u direct van onze dienstverlening!
Als blijkt dat uw merk niet kan worden ingeschreven, omdat het niet voldoet aan de voorwaarden waaraan een merk volgens de officiële wetgeving moet voldoen, dan registreren wij uw merknaam (nog) niet. Wij gaan echter graag met u in gesprek over wat u kunt doen om uw merkregistratie op orde te krijgen. Vraag gerust om meer informatie!

Uw merk vastleggen in de Benelux? Vul het inschrijfformulier in!

Wilt u uw bedrijfsnaam registreren in de Benelux of zelfs daarbuiten? Laat Startersmerk dan uw merkregistratie regelen! Als starter of ondernemer met een mkb-bedrijf die zijn of haar merknaam graag beschermt en correct registreert, bent u bij Startersmerk aan het juiste adres. U wordt vakkundig begeleid door onze erkende merkenadviseurs, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Registreer nu en kies één van onze drie aantrekkelijk geprijsde producten voor correcte merkregistratie, beheer en bescherming in de Benelux. Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u meer weten over onze deskundige begeleiding? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@startersmerk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn!

Of stuur ons met dit formulier uw bericht of vraag